Barbecue

Barbecuen is bij uitstek de gelegenheid om mensen op een gezellige manier met elkaar in contact te laten komen. Op ongedwongen wijze ontmoet men oude vrienden en kennissen…. nieuwe relaties worden aangeknoopt.

Barbecuen kunt u overal. Of het nu achter in de tuin is, op het strand, op straat, op gehuurde locatie of misschien wel op een bedrijfsterrein. U kunt grills neerzetten op de beste en mooiste locaties in de openlucht of in een tent. Barbecuen is een prachtige gelegenheid om als gastheer of gastvrouw grotere groepen genodigden van een voortreffelijke maaltijd te voorzien, waarbij op elk niveau kan worden gepresenteerd.

Barbecuen kan net zo lang duren als u zelf wilt. Er kan gemakkelijk iets worden georganiseerd voor ergens een half uurtje tussendoor, maar wanneer u de voorkeur geeft aan een uitgebreider programma, dan kan dit net zo makkelijk. Barbecuen doen wij uitsluitend vanwege de grote hitte en aparte smaak met houtskoolbarbecue’s voor het beste resultaat.

Barbecuen: uw wensen en onze ervaringen maken van het feest een waar festijn.

Op onze site vind u een aantal pakketten waaruit u kunt kiezen, uiteraard voor speciale wensen doen wij ons best om ze te vervullen! Neem gerust hierover contact met ons op, wij staan u graag te woord.