Barbecue Gooi

Als u een barbecue in Het Gooi plant, dan moet u bij Hendrikse zijn. Hendrikse is een topslager die zich de laatste jaren meer en meer toelegt op de catering. Zo kunt u bij ons, zoals gezegd, terecht voor een barbecue in Het Gooi. Maar ook voor buffetten en luxe lunches zit u bij ons goed. Onze barbecue in Het Gooi kan de vergelijking met een eersteklas maaltijd in een gereputeerd restaurant makkelijk aan. En de gezelligheid waarmee een barbecue gooi gepaard gaat krijgt u er gratis bij. We hebben verschillende pakketten met onder meer drumsticks, hamburgers, kipspiezen en ribs. U kunt daarnaast kiezen voor vis en wij hebben verschillende salades, sauzen en broodassortimenten. Barbecue in Het Gooi? Hendrikse is de naam.

Gereputeerde cateraar voor barbecue Gooi

Barbecue in Het Gooi? Hendrikse is de cateraar. Wij staan bekend om de kwaliteit en service die wij verlenen. Hendrikse is de specialist als het gaat om een barbecue in Het Gooi.

Barbecue Gooi

Hendrikse Catering is gevestigd aan de Landstraat 33a te Bussum. Als u meer wilt weten over barbecue in Het Gooi en Hendrikse catering dan kunt u ons via info@hendriksekoksmuts.nl en tel. (035) 69 13 559 bereiken. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Andere bezoekers zochten ook op