Buffetten Bussum

Voor buffetten kunt u met een gerust hart terugvallen op Hendrikse. Onze faam is ons inmiddels vooruitgesneld. Wij zijn een cateraar die aan alles denkt, die alles tot in de puntjes verzorgt. Bij Hendrikse werken louter vakmensen. Zowel in de keuken als in de bediening geldt dat perfectionisme het recept voor succes is. Wij verzorgen voor u een party met alles erop en eraan. Ook een vergadering met relaties is bij ons in goede handen. Buffetten, daar blinken wij in uit.

Hendrikse zit in Bussum, kent de streek en weet wat er wordt gevraagd. Wij werken keihard om u de buffetten te presenteren die u voor ogen heeft. Buffetten? Vraag naar Hendrikse. De buffetten worden warm aangeleverd in shaving dishes. Aan alles is gedacht. Onze buffetten in Bussum worden tevens aantrekkelijk opgemaakt op decoratieve schalen, spiegels of torens. Buffetten in Bussum? Hendrikse regelt het voor u.

Medewerkers en buffetten Bussum

Hendrikse Catering is gevestigd aan de Landstraat 33a te Bussum. Als u meer wilt weten over buffetten in Bussum en Hendrikse catering dan kunt u ons via info@hendriksekoksmuts.nl en tel. (035) 69 13 559 bereiken. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Andere bezoekers zochten ook op