Catering Bussum

Catering in Bussum en omstreken, daarvoor moet u bij Hendrikse zijn. Wij staan bekend om de prima service die wij verlenen. Hendrikse stemt de catering volledig af op de klant. Het overleg vinden wij van groot belang. Na inventarisatie van de wensen van de klant gaan wij direct aan de slag. Hendrikse heeft in de loop der jaren een goede naam en reputatie opgebouwd als het gaat om catering in Bussum. U kunt ons onder meer voor een barbecue, luxe lunch of party met alles erop en eraan inschakelen. Keer op keer trekken wij alles uit de kast om onze reputatie waar te maken. Vraag naar ons en overtuig uzelf. Hendrikse: voor de beste catering in Bussum en omstreken!

Kennis van de regio en catering Bussum

Catering in Bussum, daarvoor gaat u naar is Hendrikse. Wij zijn een cateraar die de kneepjes van het vak door en door kent. Hendrikse, uw adres voor catering.

Catering Bussum: contactgegevens

Hendrikse Catering is gevestigd aan de Landstraat 33a te Bussum. Als u meer wilt weten over catering in Bussum en Hendrikse catering dan kunt u ons via info@hendriksekoksmuts.nl en tel. (035) 69 13 559 bereiken. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Andere bezoekers zochten ook op